Gira la pantalla

Idea

Què és dospunts?

Dos punts és el nom d’un projecte multimèdia sense ànim de lucre que busca recuperar l’hàbit d’intercanviar correspondències.
Aquest tipus d’intercanvi permet dialogar de forma pausada i reflexiva, donant valor al missatge i al temps d’espera de cada resposta.
Enmig de l’actual saturació informativa i bombardeig constant de missatgeria instantània, creiem necessari rescatar aquest format per assolir diàlegs més introspectius, raonats i significatius.
Per fer-ho, estimularem un model de correspondència renovat que permeti utilitzar les arts plàstiques i els formats audiovisuals com el vídeo, la fotografia o el so per expressar-se, intercanviar idees, pensaments i impressions de la vida quotidiana, tal com es feia abans amb les cartes escrites.

Els primers projectes que es publicaran a la plataforma, són reculls de correspondències entre infants i joves que estan creixent i educant-se enmig d’aquesta saturació informativa i també aquelles persones adultes que, per algun motiu o altre, tenen poca o nul·la representació en l’àmbit cultural i comunicatiu. A mesura que el projecte creixi, l’objectiu serà arribar a un punt de participació dels usuaris en el qual qui mira els projectes publicats a Dos punts, sigui també qui li interessi i pugui fer-los.

Dos punts també és el nom d’aquesta plataforma web, on compartirem el material en format epistolar creat en el marc del projecte.

A banda de les correspondències, podeu consultar altres projectes audiovisuals al següent enllaç: http://tallers.dospunts.org/

Creadors de Dos punts: Cristopher Ruiz i Ingrid Ferrer
Disseny web: Ingrid Ferrer
Programació web: Telma Llos
Col·laboradors: Laia Casas, Meritxell Puig i Israel Márquez

info@dospunts.org | Instagram